MENÜ

Impresszum

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Antenna Hungária Zrt.kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Antenna Hungária Zrt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az Antenna Hungária Zrt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Antenna Hungária Zrt. jogosult.

Az Antenna Hungária Zrt. logó és a „MinDigTV” és „MinDigTV Extra”terméknevek, az Antenna Hungária Zrt.kereskedelmi védjegyei.
A jelen honlapon található egyes nevek, jelek és logók védjegyvédelem vagy kereskedelmi elnevezési jogvédelem alatt állnak. A -mindigtvextra.hu- honlapon található tartalom alapján semmi sem értelmezhető úgy, hogy az engedélyt vagy jogot nyújtana valamely, a honlapon található védjegy használatára, hacsak az Antenna Hungária Zrt. vagy az a harmadik fél ahhoz írásban nem járult hozzá, mely a honlapon megjelenített védjegyek tulajdonosa. A -mindigtvextra.hu honlap védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.

Az Antenna Hungária Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Antenna Hungária Zrt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
Az Antenna Hungária Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Antenna Hungária Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az Antenna Hungária Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
Az Antenna Hungária Zrt.fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Antenna Hungária Zrt.nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Antenna Hungária Zrt. kifejezetten kizárja.

Az Antenna Hungária Zrt.nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Antenna Hungária Zrt.weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
Az Antenna Hungária Zrt.egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
OHÁRI ZSOLT HIVATALOS Mindigtv Extra ÜZLETKÖTŐ.

 

Asztali nézet