MENÜ

 

 

A MinDigTV Extra

 
 

 

Az Antenna Hungária által üzlemeltetett földi digitális műsorszóró platformon 2010. májusától a jól ismert MinDig TV mellett, melyen 7 ingyenesen fogható digitális csatorna nézhető szoba- vagy tetőantennás vétellel, egy előfizetői kártya segítségével új fizetős tartalmak jelentek meg MinDig TV Extra márkanéven.

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik:
 • Szeretik a minőségi műsortartalmat kínáló magas színvonalú csatornaválasztékot
 • És mindehhez igen jutányos áron szeretnének hozzájutni.

A szolgáltatás előnyei:
 • Megfelelő vételi körülmények esetén kifogástalan zajmentes kép- és hangminőség,
 • a legnézettebb tévécsatornák nagyon kedvező áron,
 • egyszerű telepítés,
 • egyszerű tetőantennával egy jelátalakító berendezéssel (dekóder vagy CA modul) és egy kódolt kártya segítségével fogható.
A MinDig TV Extra csomagjai:
 
 
 
 
A MinDig TV Extra Alapcsomag szolgáltatási területe megegyezik a MinDig TV szolgáltatás lefedettségi területével. Figyelem! A MinDig TV Extra Családi csomag szolgáltatási területe nem egyezik meg az Alapcsomagéval, a területi lefedettség országosan megközelítőleg 80%. A vételi jel minőségét - mind az Alap- mind a Családi csomagra vonatkozóan - lefedettségi adatbázisunkban tudja ellenőrizni.
 
A MinDig TV Extra előfizetésssel kapcsolatban további információ található a gyakran ismételt kérdések menüpontban.
A kódolt adások egy kártya aktiválásával indíthatók, a kártya aktiválása nélkül 7 napig elérhetőek (a 7 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam). A kártya a dekóderbe történő behelyezést követően azonnal megkezdi a visszaszámlálást.

Mielőtt a kártyát behelyezné, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok elérhetőek-e. Amennyiben a szabadon fogható műsorok vételével gondjai akadnak, kérjük hívja a MinDigTV ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát (0680/90 99 00).

Amennyiben már tudta nézni a kódolt műsorokat, de az említett 7 nap elteltével esetlegesen mégse férne hozzá a szolgáltatáshoz, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat (1211).

A hálózat lakossági lefedettsége jelenleg 95%-os. A Szolgáltatás abban az esetben érhető el, amennyiben a digitális földfelszíni televízió műsorszóró hálózaton kisugárzott jel vételi feltételei adottak.
A vételi feltételekről az Előfizetőinknek kell meggyőződnie a Szolgáltatás igénybevételének helyszínén.

Honlapunkon ellenőrizheti, hogy az Ön lakóhelyén van-e lehetőség a Szolgáltatás igénybevételére!

A Szolgáltatás eléréséhez az alábbiakra van szükség:
 • megfelelő antennára és az ahhoz kapcsolódó eszközökre (kábelek, erősítők, stb.)
 • egy DVB-T MPEG4 dekóderre (azaz jelátalakító készülékre) vagy egy olyan televízióra, amelybe már beépítették az MPEG4 dekódert
 • egy Conax CAS7-es kártya leolvasóra (amennyiben a dekóder vagy a beépített dekóderrel rendelkező televízió nem képes a Conax CAS7-es kódolt kártya fogadására)
 • egy "MinDigTV Extra" kártyára (kódolt kártya).
 • A kódolt adások vételére kizárólag a Conax CAS7-es kártya leolvasóval ellátott készülékek alkalmasak. A készülékek a kiskereskedelemben számos helyen megvásárolhatóak. A Mindig TV Extra vételére és kártyabefogadásra alkalmas készülékek megtalálhatók weboldalunk eszközök menüpontjában.

 

Asztali nézet